carolinaidamargareta

Julafton

Publicerad 2012-12-24 23:44:32 i

En fin vinterdag med familjen och mammas sida av släkten, mys med julbord klappar och massa skratt. Plus gullande med lilla kusinbarnet Freja!

Det är tråkigt att man ska komma in på trista politiska frågor som rasism under en högtid som denna, men jag antar att det är oundvikligt när myndigheter och medier prompt ska dra uppmärksamheten till detta inblandat i just jultraditioner. Men roligt att man med en familj som min kan diskutera och uttrycka sina åsikter, och sen fortsätta en underbar julafton med lekar, julklappsutdelning och en smått konstig jultomte!
Älskar er <3

God Jul alla människor:)

slappardag

Publicerad 2012-12-15 20:46:22 i







Efter en gårdag med klädpysslande och fina vänner på besök till sent igår tar jag en dag för mig själv, nagellacken och skissblocket. Första helgen jag tar det lugnt efter forum, SUCCESS:)

oktober - november - december

Publicerad 2012-12-13 12:31:20 i

Natten går tunga fjät, runt gård och stuva idag på Lucia den 13 December. Grattis på namnsdagen Amanda:)
Igår fyllde min kusin 22, 12/12 2012, hennes dotter är ungefär 3 månader nu.
Lusen fyllde 3 år den 27 november.
Vi har blivit med hund, en gosig spjuver på nu 6 månader.
Jag söker fortfarande nytt jobb.
11 nätter kvar till Julafton:)

Den där roliga tiden med vänner som jag skrev om senast är över, och jag har nu bestämt mig för att spara in pengar på fest och shoppingfronten! Det jag älskar mest...

Nu sitter jag på jobbet. Jag har svårt att förstå varför jag inte kan bli bättre på att blogga, det är inte direkt som att jag har mycket annat för mig. Nästan inget jobb, komoisarna jobbar jämt, dansen är slut och jag sover nästan aldrig. Jag har all tid i världen men ändå blir det inte av! När jag slutat idag ska jag skämmas på bussen hem i mina fula jobbkläder och hoppas att ingen ser mig. sen hoppas jag att jag orkar träna efter att jag sökt minst ett jobb med hjälp av datorn. Eller så kan jag göra det nu efter att jag bloggat. Så skulle jag behövt möblera om och städat lite, fast det vet jag inte kommer hända idag. Hej så länge.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela