carolinaidamargareta

valborgsmässoafton30aprilKungenfyllerår

Publicerad 2012-04-30 15:47:03 i Livet och andra frågetecken,

 Sista April i år blir inte som sista april borde vara, med tanke på vad som hänt. Jag kommer ta det lugnt, grilla med min farmor och farfar + resten av familjen och kanske besöka Lugnviks Majbrasa tillsammans med min systerson.

 För övrigt har dagen varit väldigt fin, klarblå himmel och strålande sol och tidvis en störande kall vind som jag trotsade med mina gröna shorts! Men nu har cumulus omfamnat solen, och jag tvingas ta på mig byxor i skuggan.

 Hoppas det blir en bra valborg för alla, Kram.

tomt tyst och inte längre lika vackert

Publicerad 2012-04-29 09:22:39 i Livet och andra frågetecken,

 Jag tänkte först ägna dagens inlägg till min älskade Lurventuss som igår för tre veckor sen inte orkade vara med mig längre. Men så ringer telefonen 8.24 och life as i know it försvinner. Drömmer är lättare att förstå och föreställa sig än det som nu kallas verklighet. Du fyller för fan år imorgon!
 Nu vill jag mer än någonsin ha tillbaka förra året och mitt HV08b. Önskar att jag hade spenderat mer tid med Dig. <3

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14751180.ab

http://op.se/lanet/ostersund/1.4660040-tva-doda-i-trafikolycka

Royal Pain

Publicerad 2012-04-28 19:22:47 i Livet och andra frågetecken,

  - and a friend flying far far away

 Lite Kunglig Smärta kryddar min Lördag. Efter gårdagens överasknings-hejdå-fest till sötnosen Pia spenderar jag dagen med lite music och vattenflaskor, och räddaren i nöden: Resorb. Det verkar inte riktigt som att jag tål vin, så i fortsättningen ska jag hålla mig till mina juice-groggar under partynätter! Jag som inte ens skulle dricka igår. :P Varför inte? Jo, för jag skulle spara mig till VÅRFORUM! Men får börja spara mig en gång till från och med nu då, med bara 5 dagar kvar. :) 

 Imorgon flyttar Pia. Och vännen, jag kommer sakna dig jättemycket <3 ska komma och hälsa på dig i London någon gång, när jag har jobbat ihop lite slantar. Tänk vad tomt mitt liv varit, om du inte för 2 år sen helt random ringt mig och frågat om jag ville hänga med och dansa!
 Ha det underbart, vänd upp och ner på London, Hälsa Hanna från mig. Puss.

Överasknings-hejdå-festen!

Skrik och Panik

Publicerad 2012-04-26 09:13:53 i Livet och andra frågetecken,

 Jag kommer verkligen ingen vart med den här rapporten jag ska skriva. Jag försöker läsa all information jag kan komma åt, men hur många stödord jag än skriver ner kan jag inte se mig själv få ihop dem till en helhet. Jag är för less. Ämnet Regnskog är jätteviktigt och jag är verkligen intresserad av situationen i världen, men snart är skolan slut och jag är mer pepp på att söka jobb och planera inför sommaren! 

 Och där har jag en annan panik-fråga att försöka luska ut ett svar på - Stanna i Östersund, jobba och kunna träffa kompisar hela sommaren. Eller flytta och jobba i Göteborg på obestämd tid och få en ny stad att bli hemma i? Båda är frestande.

 Idag la jag upp mer kläder Till Salu!

Grå Volangkjol

Publicerad 2012-04-22 12:58:26 i Till Salu,



Grå Volang- och Midjekjol i strlk XSmall. Ursprungligen från Carlings.
Det här blir sista för idag, fortsätter kanske nästa vecka!

Garderobsrensning och Invigning

Publicerad 2012-04-22 12:38:49 i Till Salu,

 Idag har jag fotat en del av de kläder jag inte längre kan ha, använder eller bara helt enkelt lessnat på. Så jag tänker inviga en liten idé jag har här på bloggen. Jag skapar en ny kategori, där lägger jag upp bilder på saker som är till salu. Saker som jag inte längre vill ha kanske kan glädja någon annan där ute! Kommentera, buda eller gör er hörd på annat sätt.
 Ha det fint.

Åter i Sverige

Publicerad 2012-04-12 13:13:42 i Hello Africa,

Nu har jag varit hemma i snart 4 veckor. Påsklovets sista dagar kommer gå till att försöka skriva kursens slutliga rapport om ett ämne som rör resan.
Efter 5 veckor i regnskogen känns det ganska aktuellt att skriva om just regnskog. Regnskogens värde och hur situationen faktiskt ser ut i världen.
Önska mig lycka till!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela