carolinaidamargareta

En gång till

Publicerad 2012-07-26 17:49:37 i Livet och andra frågetecken,

Igår va bästa kvällen hittills! Shotkalas hos Alexander med Bella, Matilda, Pia och Lillebroren som fyllde 18 år! Grattis igen Jonas:)
Efter Massvis med shottar hade jag bästa utekvällen på länge, och jag har spenderat en stor del av idag i sängen samtidigt som några minnesluckor fyllts i. Nu är jag påväg för en sista kväll på Krogstråket i Östersund, imorgon är första Yrandagen och jag jobbar. Så nykter ikväll, och satsar mina sista krafter. Nu - Mot förfesten!

För bra för att vara sant, eller ?

Publicerad 2012-07-23 18:40:50 i Livet och andra frågetecken,

 Många gånger är det ju så, men nu har jag hittat nåt som inte va det!
 Har testat schampot som rullar på TV-shop för tillfället. Fast innan beställde läste jag lite på deras hemsida och andra bloggares kommentarer om produkten. Och jag tyckte det va värt att prova, och efter att ha känt resultatet var det absolut värt det! På http://www.wenhaircare.se/ beställde jag ett deluxe-paket så får jag se om jag fortsätter med kommande paket eller om jag säger upp det.
 
 Annars så blir det stråket ikväll! IGEN :) Får se hur pigg jag är imorn kvart över 7 när moster och Emma kommer och hämtar mig och mamma påväg mot Sundsvall :P Sover i bilen :)

snabbis!

Publicerad 2012-07-21 12:19:47 i Livet och andra frågetecken,

Slappar till chillistan med Bella hos hennes nya .... ja nya nånting. Väntar på bussen, det blir bolaget och sen hem igen för att fixa sig till en förfest som börjar kl 3 !
 
Ikväll kommer finaste Au pair-London-Pia hem<3 Då blir det ännu mer fest.
Puss, Pia Almighty

Hej hopp!

Publicerad 2012-07-20 17:29:33 i Livet och andra frågetecken,

 Jag är fortfarande dålig på det här. Att uppdatera bloggen.
 Men det är faktiskt så att det varit rätt mycket på senaste tiden. Jag har jobbat (haft 4 lediga dagar på en månad) och när jag kunnat har jag klämt in träning, nära och kära plus halvhjärtade försök till att hålla ordning och reda (samt en någorlunda ren yta) på mina rum. Det sista har jag misslyckats med på ett galant sätt, och lagt tiden på viktigare saker. För saker som att sova och städa är faktiskt slöseri med tid.
 Nånting jag försummat som inte är slöseri med tid är hobbys, och det ska jag försöka ta igen, nu när jag har en vecka ledigt. Då jag inte städar vill säga. Sen om ca 2 veckor åker jag till Öland för att jobba en månad på Ekerums camping, så får ta med mig något recycling-projekt ner dit att pyssla med. :)
 
 Ikväll börjar stråket också, så snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för premiären!
 På Tisdag förljer jag med mamma, moster, momma och äldsta kusinen till Ikea. Jag skulle vilja köpa en vit expedit-hylla, största som går att få, men den är så dyr... Någon som har en att sälja? billigt förstås.
 På Onsdag fyller lillebror 18, så förhoppningsvis får jag dra med honom på stråket :D även fast han börjar jobba 07.00 dagen efter.
 Så funderar jag på vad jag ska göra till hösten. Jobb måste det bli, men vad och vart? Har mailat en tjej jag träffade i Kenya som bor i New York och funderar på att hälsa på henne för att söka jobb där. Men om jag bara blir hemma i höst, vad ska jag söka då? För det håller inte att jobba som vikarie på ett äldreboende om det inte gäller sommarledigheter eller frekventa sjukskrivningar. Och när det ena är över kan jag knappast hoppas på det andra. Förslag någon?
 
Slut för idag. Tack för idag. Ses på stråket ikväll. :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela