carolinaidamargareta

Solsken

Publicerad 2012-05-27 19:41:24 i Livet och andra frågetecken,

 Solen har anlänt, strålar och värmer och sprider glädje. Jag älskar solen <3

 Lite läskigt vad tiden går, man lovar saker som aldrig händer och allt eftersom glömmer man bort saker och ting. Det jag har glömt mest i rädslan för att tappa kontakten med kompisar från gymnasiet är att ta vara på mina nya fina söta. Och i Fredags var det skolavslutning på Birka, så nu har alla utanför Östersund åkt hem igen... Nu kan jag tacka min lyckliga sol för Facebook. Så jag kan se vad alla har för sig:)

 Någon annan jag glömt är Sofie J. jag skulle ju ta ut dig på krogen förra året när du fyllde 18, nu har du hunnit fylla 19 också och innan igår var det nästan ett helt år sen jag kramade dig! Så tack för igår<3
 Och tack alla okända jag träffade på syrrans nya grannes inflyttningsfest. GRYM kväll. (: Nästa krogrunda får jag lära bartendern vad en Sommartolva är.
 Och tack Kenyas sol för att jag fick en sådan fin brun grund att fortsätta bygga på när sommaren kom till Sverige. Inget rött här inte!

 Puss.

föräldrafritt och små tomtar

Publicerad 2012-05-19 09:41:19 i Livet och andra frågetecken,

 Kommer ni ihåg när man var liten? När päronen va tvungna att vara med på kalaset för att ... Ja för att vi var för små för att leka så många barn samtidigt på egen hand. Jag kommer ihåg när jag va så himla avundsjuk på syrran som fick vara en hel helg hemma själv, medan jag plus bror var tvungna att följa med mamma och pappa på vad dom ville göra under helgen. Oftast besöka stugan.
 Men nu är jag hemma själv. Jag har FF som Amanda (eller Christina?) sa. :) Dock ganska tråkigt i längden. Ingen musik igång = Ett ekande hus. Laga mat till bara mig och lite läskigt på kvällen när det är tänkt att jag ska sova.

 Men, i Onsdags var jag med tjejerna till Olearys och dansade med Swingfly som DJ. I Torsdags sov jag nästan hela dagen. Igår bjöd jag Amanda på trerätters och vi kollade på Sagan Om Ringen.

 Idag började jag dagen med att köpa en bok på Tradera, nu ska jag träna, sen frukost, sen packa så jag kan åka till Svenstavik och leka med mina små tomtar, Och så Fröjdholmen. :)

Skä ma Daans?

Idag och igår

Publicerad 2012-05-14 12:52:34 i Livet och andra frågetecken,

 Jag har precis ramlat in genom dörren hemma. Cyklade till maxi och tillbaka för att köpa lite grejer inför Fredag (som jag får berätta mer om en annan dag) så att jag kan börja förbereda! Och anledningen till lite grejer är att jag glömde inköpslistan hemma. Som vanligt.
 Nåt annat som är typiskt mig är att jag bestämde mig för att cykla dit idag, när det stormar ute. MOTVIND OCH UPPFÖRSBACKE hela vägen dit, men jag lovar att jag njöt fullt ut av att få rulla hemåt sen.
 I morse var jag ute på promenad med Amanda! Alltid skön start på dagen, men jag hade ju faktiskt ledigt idag så hade kunnat sova hur länge som helst.... får bli en annan dag.

 I helgen har det varit skola (även om jag inte var där) och igår var vi och hälsade på en av mina lärare på Rödön. Hon bor precis bortanför jordgubbsplocket och har världens finaste utsikt från sitt bastuhus över vattnet. Helt underbart!
 Vi bakade tunnbröd i bakstugan i en vedeldad spis där jag var Förste Gräddare, inomhus gjorde vi kenyansk mat. :) Böngryta, kött, samosas, chapati och ugali. Ugalin har jag väl inte direkt saknat, men mysigt att känna lukten av allting, kändes som jag var tillbaka med Miriam och Titus i deras regnskogskök medan Maureen gjorde ugali och jag försökte lära mig göra chapatis. :) Jag måste skriva lite mer om vad jag gjorde där nere! Måste åka tillbaka också, men det får vi väl se när det blir.
 
 Jag fick skjuts till stan där jag slöade med Anja en timma innan hon började jobba, Idag är hon påväg mot London. Men hon är iaf tillbaka på Torsdag:) När jag kom hem lyckades jag börja på min rapport som jag ska lämna in idag.. hehe. Och som jag egentligen borde fortsätta på nu, men så här bra gick det, det var iaf inte facebook jag fastnade på den här gången.

 Jag köpte en pilatesbok på maxi, 40 spänn. "Öka din spänst, smidighet och styrka". Får se hur lång tid det tar innan jag blir uttråkad, Hej så länge!

Stressen över att inte stressa

Publicerad 2012-05-12 12:54:02 i Livet och andra frågetecken,

 Det väl inte bara just idag som stressar, det faktum att jag inte gjort mycket alls den här veckan spelar in, och att jobbet i Göteborg blev inte av - Jag söker vidare. Annars har jag ju jobb här hemma på G (intervju på tisdag), men PIP vad den här stan tråkar ut mig! Vill inte stanna här, Jag har alltid haft människor runt mig som lyser upp men alla är ju påväg någon annanstans. Alla andra verkar ha så mycket att göra, varför känner inte jag likadant?

      - Varför är det alltid så att man vill ha allt som alla andra har? -

 Jag blir stressad av att tiden går, av att vara uttråkad och inte veta vad jag ska göra medan minuterna rinner iväg. Ska in till stan snart och träffa Anja en stund, men sen då? Och snart åker den fisen också iväg till London! bara för några dagar som tur är.

 Snart är skolan över, jag hoppas att jag får tillbaka lite av mig själv då så att jag kan leka vidare. :)

Tack för idag <3

Publicerad 2012-05-08 19:47:26 i Livet och andra frågetecken,

 Idag sågs vi igen! Nästan alla från HV08b. Nästan ett år efter studenten. Vi sågs för att minnas och hylla Sofie Staf. 
 Det var fint att se så många från klassen igen, och efteråt fick jag skjuts ut till Frösön av min pappa. Det kändes som ett bra tillfälle att göra det, och se hur fint alla gjort det för Dig. Vi saknar Dig. <3

 Att vi fick åka till skolan för att ses och ha vår minnesstund var tack vare våra gamla lärare, Jennie och Lisbeth. Jag vet inte vad det betydde för resten av klassen, men för mig var det stort. Jag tror inte att många lärare skulle tänka på att det kanske är något som är nödvändigt när det gäller deras gamla elever, så tack! <3

 Förlåt, jag kan inte skriva bättre just nu.... Men allt jag ville var att säga Kul att ses, Och Tack för idag. :)

efter slutet på ett äventyr börjar nästa

Publicerad 2012-05-07 14:23:09 i Livet och andra frågetecken,

 Då var detta Forum över även det... sorgligt!
 Klev upp med ögonen i kors i morse, bara lite lätt sliten efter helgens äventyr. Sen precis när jag insett att jag var sen och var tvungen att pumpa däcken på cykeln fick jag ett sms om hemmastudier som vi tydligen hade idag... Så jag gick in, kastade av mig kläderna och återgick till att krama kudden i några timmar till. :)

 Jag ÄLSKAR verkligen att åka iväg till den där stugan, där vi är varje Vemdals Forum, och bo 16 kompisar i en stuga för 8. Helt underbart! 
 En galen helg har det varit med gamla godingar, nya coolingar och allt som allt helt fantastiska vänner. PUSS PÅ ER <3 Saknade Hanna och Pia väldigt mycket när jag är så van att de brukar vara med <3 Och Simon överaskade med att göra entré mitt i alltihop när alla trodde han va i Thailand! Utom emil då som satt och höll hemligheten för sig själv :P

 Men som jag skrev är vårens 3 dagars festande, bastande, maskerader, stugfester och krog över. Så nu längtar vi till Höstforum istället!

Vaggar fram

Publicerad 2012-05-02 17:07:19 i Livet och andra frågetecken,

Efter gårdagens aggressions-utsläpp på gymmet tillsammans med Lisa kan jag idag varken lyfta armar eller röra benen framåt utan att grimasera. Och vi ska inte ens tala om hur det ser ut när jag försöker sätta mig, "behöver du hjälp, gammel-tant?".

 Förutom att kämpa mig till skolan på cykel (i motvind) idag så har vi på skolan genrepat inför morgondagens redovisning - Afrikalinjen Berättar Om Sin Resa Till Östafrika. Så, imorgon klockan 13 i Birka Folkhögskolas Aula kommer vi ge åskådarna en bit av våra upplevelser från vår 10-veckor långa resa.
 Genrepet gick bra, förutom att det är bra om MAN TALAR HÖGT SÅ HELA AULAN HÖR och inte bara de på första raden. Så måste man ju tänka på  a t t   t a l a   l å å n g s a m t  så att de hinner uppfatta vad man säger. Så är det bra om jag minns VAD det är jag ska säga, annars kan det bli pinsamt tyst...

 Men nu är jag hemma igen så jag ska sätta igång bastun för att fusk-värma upp musklerna inför ett stretchpass. Så ska jag göra en bodyscrub, ansiktsmask och hårinpackning (knepigheter som folk som känner mig vet att jag sysslar med). Sen blir det till att fixa vidare med naglar, mat och packning inför vår efterlängtade och älskade VÅRFORUMSHELG <3

 Nu ska jag vagga vidare till middagen. Kram.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela